RAKENNUSTELINEET VUOKRAUS

JULKISIVUTELINEIDEN JA SÄÄSUOJIEN VUOKRAUS

Vaikka olemme erikoistuneet alumiinisten rakennustelineiden vuokraamiseen, olemme ottaneet valikoimiimme myös julkisivutelineet ja sääsuojat. Käytämme laadukkaita, teräksisiä telineitä sekä erikokoisia sääsuojia palvelemaan asiakkaiden monipuolisia tarpeita. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme nopeasti ja sujuvasti sekä takaamaan onnistuneen telineprojektin kustannustehokkaasti.

Telineinä käytämme sekä Modular tyyppisiä telineitä, että kehätelineitä asiakasprojektin tarpeiden mukaisesti. Sääsuojat ovat useassa projektissa mukana ja tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita sääsuojia myös tarpeen mukaan.

Rakennustelineemme ja sääsuojamme ovat Euroopassa valmistettuja ja täyttävät kaikki Suomen säännökset ja määräykset.

Jos olette kiinnostuneita ostamaan telineitä löydätte niitä sivustolta rakennustelineet.fi – KLIKKAA TÄSTÄ

Alumiinitelineet pyörillä löydät täältä – KLIKKAA TÄSTÄ

JULKISIVUTELINEET

Modular-telineet ovat suosituimpia Suomessa, verrattuna kehätelineisiin. Rakennustelineitä käytetään usein esimerkiksi rappaustöihin, sekä muihin julkisivutöihin. Ne ovat suosittuja myös tapahtumissa ja kattotöissä. Niiden etu on suuri kuorman kestävyys ja laajennettavuus joka suuntaan.

Kuormitusluokka on jopa 6 eli jopa 600 kg/m2.

SÄÄSUOJAT

Sääsuojat luovat mahdollisuuden rakentaa halleja ja varastoja, järjestää ulkoilmatapahtumia ja sääsuojat historiallisia kohteita ympäristövaikutuksilta. Sääsuojat ovat suunniteltu ja valmistettu erittäin kestävästä ja kevyestä alumiinista. Cover sääsuojan modulaarirakenne auttaa vähentämään valmistuskustannuksia ja muodostamaan laajoja rakenteita asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin.

RAKENNUSTELINEIDEN VUOKRAUS VANTAA

Varastomme sijaitsee Vantaalla, josta käsin vuokraamme suurimman osan telineistämme. Osassa projekteissa käytämme muualla Suomessa olevia varastoja, joten voitte vapaasti kysyä telineitä projektiinne valtakunnallisesti.

ASENNUSPALVELUT

Pystymme tarjoamaan myös asennuspalvelun julkisivutelineiden ja sääsuojien asennukseen. Asentajat omaavat pitkän kokemuksen telineasennuksista ja projektinne on varmasti hyvissä käsissä.

EDULLINEN

Toimimme suorassa yhteistyössä telineiden maahantuojan kanssa, joten pystymme tarjoamaan projekteihin edullisen hinnoittelun, jotta projektinne kustannukset pysyisivät budjetissanne.

LAADUKAS PALVELU

Työntekijöillämme on parhaimmillaan kymmenien vuosien kokemus telineistä, joten pystymme takaamaan laadukkaan palvelun joka projektin vaiheessa. Toimimme asiakas edellä ja otamme mielellämme kehitysehdotuksia vastaan. Pyrimme pitämään asiakastyytyväisyyden 100 %:n tasolla ja takaamme asiakkaillemme, joka projektiin asiakasvastaavan, jonka kanssa voitte halutessanne muokata projektia sen edetessä tai pyytää apua projektia koskevissa asioissa.

OTA YHTEYTTÄ!