ASENNUSTELINEET

ASC asennustelineet on suunniteltu kevyeen ammattimaiseen käyttöön.

A-Line -asennustelineet ovat erittäin laadukkaita tuotteita ammattikäyttöön.

Koska A-Line -asennusteline on helppokäyttöinen ja kestävä, mutta myös edullinen, se on ollut jo vuosia markkinajohtaja Alankomaiden, Belgian ja Luxemburgin alueella.

Helpon taitettavuuden ansiosta se ei vie varastoidessa juurikaan tilaa. Standardi asennusteline mahdollistaa jopa kolmessa metrissä työskentelyn.

A-line asennustelineet

Voitte valita erikokoisten asennustelineiden välillä. Kaikki on ovat tehty kevyestä alumiinista ja portaat ovat liukuesteille varustettuja.

A-line on yleisin asennusteline, ekstruusioputkella ja suorilla ”ASC”-kiinnikkeillä.

A-line -asennustelineessä on vankat alumiinisaranat. Asennuskehä hitsataan ja kootaan käsityönä, mikä mahdollistaa korkean vakauden ja kestävyyden. Asennustelinettä on saatavissa himmeällä tai kiiltävällä alumiinilla ja erilaisilla lukitustapeilla.

Vakiomitat: Leveys 0,75 m tai 1,35 m / pituus 1,90 m / korkeus 1,95 m. Lisäksi asennustelinettä on tarvittaessa saatavana teleskooppisena, jonka pituutta voidaan säätää 1,9 – 3,05 m välillä.

Lisäksi meiltä on saatavana korotettua asennustelinettä, jonka työskentelykorkeutta voidaan nostaa 1m välein tavallisesta 3 m:stä.

ALURENT ESITE:

ALUMIINITELINE

Tallenna

OTA YHTEYTTÄ!