ALUMIINITELINEET

asennusteline vuokraus
asennusteline vuokraus

ASC ® Alumiininen rakennusteline on ollut menestys rakennustelinemarkkinoilla jo vuodesta 1992 lähtien. Tämä pyörillä varustettu telinetorni on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, jonka kehien ainevahvuus on 2 mm, mikä tekee siitä ainutlaatuisen kestävän. Alumiinitelineellä on 5 vuoden valmistajan takuu.

Alumiinitelineet on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja vahvaksi, mutta silti edulliseksi. ASC ® Alumiinitelinetorni täyttää kaikkien EU- ja Suomi-standardien vaatimukset (esim. EN 1004/1298/2718/12811).

ASC ® Alumiinitelinetorni on varustettu vankalla lukitustapilla ja tornin mukana toimitetaan täydellinen tuotevastuuselvitys. ASC ® Alumiinitelinetornin asennuskehistä ja hitsauksesta: Asennuskehät valmistetaan alusta loppuun käsityönä ja valmistuksessa käytetään vain sertifioituja hitsaajia. TIG-hitsausmenetelmällä saavutetaan erittäin korkea hitsisulan lämpötila, mikä takaa laadukkaimman mahdollisen hitsisauman. Kun optimaalinen hitsisula saavutetaan, hitsauslankaa lisätään käsin, jolloin saavutetaan kaikkein vahvin, hienoin ja puhtain hitsi. Tähän eivät toistaiseksi robotit pysty.

LEVEYDET

Alumiinitelineiden vuokrausvalikoimistamme löytyy 2 eri leveyttä: kapea 75 cm ja leveä 135 cm.

PITUUDET

Alumiinitelineiden vuokrausvalikoimamme pituudet ovat: 190 cm, 250 cm, 305 cm ja 400 cm.

Lisäksi vuokraamme alumiinitelinejärjestelmää, jonka pituudet ovat 750 cm sekä 915 cm.

KORKEUDET

Alumiinitelineidemme korkeuden voi asiakas valita alkaen 2 m ja siitä eteenpäin 1 m välein jopa 22 m saakka (135 cm leveällä telineellä)

ALURENT ESITE:

ALUMIINITELINE

Tallenna

OTA YHTEYTTÄ!