PORRASTORNIT

Alumiiniteline voi olla käytössä yksittäisenä tornina ja telinejärjestelmänä. Porrastorniin on saatavilla myös isolla kulkuluukulla varusteltu työtaso, joka kiinnitetään portaan lepotasoon ja tällöin saadaan aukoton työskentelytaso myös kaikille tasoille. Se sopii mainiosti esimerkiksi omakotitalon omistajille pieniin urakoihin, kuten myös isommille työmaille telinejärjestelmänä.

ASC-alumiinitelinetornin edut

Standardi-/universaalikiinnitys
Suuret, 20 cm halkaisijan nylon renkaat, joissa kehittynyt kiristysmekanismi, ilman helposti rikkoontuvaa holkkia.
Maksimikuorma yhdelle kerrokselle 500 kg (250 kg/taso)
Maksimikuorma koko tornille 750 kg

Materiaali

ASC-alumiinitelinetornilla on suora kiinnitys ja se on tehty erittäin kestävästä ekstruusiomateriaalista (puristemateriaalista). ASC-alumiinitelinetornia voi kutsua standardiksi tai universaaliksi torniksi.

Miten se toimii?

Kasatessa kehät asetetaan toistensa päälle. Tämän jälkeen teline varmistetaan turvakiinnikkeillä.

Mitat

ASC-Porrastorni on saatavilla 1,35m leveänä, ja työlavan pituudet ovat mahdollista olla 2,5m tai 3,05m. Maksimityöskentelykorkeus leveämmällä 1,35m tornilla se on 22 m.

Maksimikuorma

Maksimikuorma yhdellä työtasolla on 250 kg tasaisesti jaettuna ja kokonaiselle tornille 750 kg. Eli 1,35 leveänä telineenä yhteen kerrokseen saa jopa 500 kg kuormaa!

Laatu/standardit

Laatu on erittäin tärkeää ASC:lle ja tämän takia asetamme korkeat standardit. ASC-alumiinitelinetorni valmistetaan NEN EN 1004 ja NEN EN 12811-1 standardien mukaisesti

ALURENT ESITE:

ALUMIINITELINE

Tallenna

OTA YHTEYTTÄ!